18 апр. 2013 г., 11:50

Първото стихче 

  Поэзия » Любовная
398 0 0

Някъде във Варна едно момче сънува.

Сънува хубави неща.

Жена. Любов. Голямата любов.

Събужда се и вижда, че всичко е химера.

 

Някъде във Варна едно момиче има.

И то сънува голямата любов.

Събужда се и разбира, че действително я има.

Някъде на плажа стоят те двамина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??