Apr 18, 2013, 11:50 AM

Първото стихче 

  Poetry » Love
399 0 0

Някъде във Варна едно момче сънува.

Сънува хубави неща.

Жена. Любов. Голямата любов.

Събужда се и вижда, че всичко е химера.

 

Някъде във Варна едно момиче има.

И то сънува голямата любов.

Събужда се и разбира, че действително я има.

Някъде на плажа стоят те двамина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??