16 нояб. 2017 г., 17:51  

Път 

  Поэзия » Гражданская
575 1 0

Повеля бащина...
Заръка майчина...
Това ни води
... през дните ни напред...
и с любовта с която ни закърмят...
като ни нашепват...
... бъди достоен... бъди човек...

И ние крачим... забързани понякога...
... незнайни пътища обгръщаме...
а те... простират се пред нас...
... за да направим избор...
през всеки наш ден...
и да рисуваме живота си...
... както го усещаме...
....................................................
Ден след ден и нощ след нощ...
ще виждаме света така...
...както го ОБИЧАМЕ...
И ще го живеем...

 

Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??