14 мая 2011 г., 11:21

Път 

  Поэзия
457 0 3

Дарена светлина

и път,

изгрял като мечта.

Като усмивка,

литнала

и долетяла

през света.

Път - извор

във сърцето

на човека -

от обич топъл

и от слънце светъл.

От сълзите му

никне цвете,

от радостта му

се сдобряват световете.

Животът

се изпълва

с мир,

човекът -

 с себе си.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??