15 июл. 2016 г., 22:17

Път 8 

  Поэзия » Философская
1346 2 2

С болка и грижа

все напред се движа

към нощ страдална -

аз - сянка печална.

 

В очакване на залеза студен,

що във вечността ще прати мен,

дух ще се върне при Бога,

искам да го спра, но не мога.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??