Всяка приказка си има край,
всяка песен стихва и заспива.
Всяка обич е и ад, и рай,
всеки спомен кротко си отива.
Всяка обич тръгва от въпрос
и с въпроси всеки ден живее.
Всеки отговор е свързващ мост,
който в мислите неспирно пее.
Всяка обич е любовен храм
и пътека звездна е към Рая,
но понякога остава блян,
който те преследва до безкрая.
Всяка обич истински блести
като бисер плискан от вълните.
Всеки влюбен трябва да прости,
за да се докосне до звездите...
© Наташа Басарова Все права защищены