8 мая 2013 г., 19:50

Път към сърцето 

  Поэзия » Любовная
1413 0 4

Да бях капка - да ме изпиеш.

Жаден си, нали?

Рана ако бях - да ме зашиеш.

Знаеш ли какво е да боли?

 

Шепа сняг да бях - да ме стопиш,

свещ да бях - да ме запалиш,

куп жълтици - щеше да ги преброиш,

котка даже - щеше да погалиш.

 

И дори да ме държиш в ръце,

цялата до дъно да ме пиеш -

ще го имаш ли това сърце,

път дали до него ще откриеш?

 

Ако знаеш пътя - може би...

 

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??