9 июн. 2009 г., 18:06

Път към звезди 

  Поэзия » Любовная
475 0 6

Няма да ми стигне 
да си ми само приятел.
Нито да си малко влюбен в мен.

Щом съм с теб, то е завинаги.
Докато дишам, да обичам теб.

Тесен е пътят, но той е за двама.
Друмът широк е за дребни души.
Винаги зная кой път да хвана.
Този, който отляво тупти.

Няма да ти стигне
да те теша само.
Ще те давят думите без мен.
Само аз да ти бъда любима,
ще ти стигне за всеки наш ден.

Пътят е един, и все така за двама.
Другият свършва в коварства, лъжи.
С теб ще е пътят ни дълъг.
Ръка за ръка, път към звезди.


© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??