28 сент. 2008 г., 11:36  

Пътека от спомени 

  Поэзия » Любовная
651 0 6

         

Тази нощ,

по пътека от спомени,
се завърнах отново при теб.
Стари чувства -

като листи  отронени

от дървото на моя живот,
затанцуваха,

залюляни от вятъра на надеждата

в изкусителен танц
за завръщане, за прошка и нежност.
Ала аз вече знам -

есента щом почука
в сърцата ни

и полегне на нашия праг,

по-добре да затръшнем вратата си
и да покрием листата
със сняг...

© Мария Вергова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??