21 авг. 2024 г., 07:26

Пътешествие 

  Поэзия
31 0 0

          П Ъ Т Е Ш Е С Т В И Е

 

Поезията създава мистични пространства,

в които кани Съзнанието,да се настани

за най-вълшебното,магично странстване

с пулса магнетичен на дивни,чудодейни игри.

 

Напуснало Времето на обикновени стандарти,

попада То в нестандартността на Безкрайното Време,

с Космополитна Космическа адекватност,

всред планети,звезди,галактики и вселени.

 

23.06.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??