Aug 21, 2024, 7:26 AM

Пътешествие 

  Poetry
32 0 0

          П Ъ Т Е Ш Е С Т В И Е

 

Поезията създава мистични пространства,

в които кани Съзнанието,да се настани

за най-вълшебното,магично странстване

с пулса магнетичен на дивни,чудодейни игри.

 

Напуснало Времето на обикновени стандарти,

попада То в нестандартността на Безкрайното Време,

с Космополитна Космическа адекватност,

всред планети,звезди,галактики и вселени.

 

23.06.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??