25 июл. 2017 г., 00:46

Пътешетвие 

  Поэзия » Пейзажная, Философская, Оды и поэмы
1010 0 0

Пътят дълъг е и пълен с изненади, 
с чудни персонажи и странни пейзажи. 
Вити стълбища над притихнали ливади,
статуи изваяни с лица усмихнати и отчаяни. 

 

Пътят дълъг е и зове към далечни земи,
към истории минали за герои загинали,
през тайни пътеки, изпълнени със змии,
към кътчета тайни с богатства безкрайни.

 

Пътят дълъг е и изпълнен с надежди,
с исполински върхове на нови светове.
Героят пременен е в искрящи одежди,
покорил вече страха на върха на света.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??