26 апр. 2013 г., 23:56

Пътуваме 

  Поэзия » Другая
925 0 2

 

Пътуваме към себе си. Пътуваме, пътуваме...

След нас умират мигове, насреща други идват.

Отиват си надеждите и тихо на сбогуване

една сълза отронваме без никой да ни види.

 

Пътуваме, пътуваме... Отдавна ли пътуваме?

Уж нещо ново търсим, а ето пак сме същите.

Напускат ни приятели, но ние и не чуваме

как "сбогом" ни прошепват без да се обръщат.

 

Пътуваме, но докога попътен дъжд ще ни вали?

Ще свикнат ли очите ни да виждат и във мрака?

Ще се завърнем някога, щом болката ни отболи,

но някой с предано сърце дали ще ни очаква?

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??