Вглъбени в себе си мълчим.
В средата радиото свири.
Щом мислите си подредим,
протягат бляскави рапири.
Дистанцията избери,
смути баланса нестабилен,
умело удар избегни,
маневрата те прави силен.
Тактик и тънък психолог,
надвий ненужната възбуда
и превъзхождай игрово,
преварил чуждата заблуда.
На груба сила дай отпор
и чест тренирай, издържливост.
От печелившия отбор,
бий с елегантност и учтивост.
© Светличка Все права защищены
Почитания, Иржи! 🤺