по-леки и от атоми
нотите на нощта се лутат
между първия и петия час
на трамвайните линии
електромагнитни полета
се редуват с бели полета
електрошок с петия шот
и твърде много бели хора
този сняг е твърде бял
за моя вкус и твърде вял
© Мария Василева Все права защищены