7 апр. 2010 г., 19:18

Радост 

  Поэзия » Гражданская
644 1 8

                   На внучето ми

 

Чуйте! Чуйте, Земя, Небеса!

Чуйте за радостта.

Днес внук ми се роди и

щастие прелива в гърди.

           .     .     .

Четвърто внуче, Даниел.

Едва живота си поел.

Воден от майчина ръка,

ще опознаеш ти света.

 

С бащина воля и сила

ще имаш нужната закрила.

А на батко с играта

ще побеждаваш в „борбата“.

 

Няма да е никак сложно,

ако ежедневието е тревожно.

С Любов и Обич укрепен,

ще растеш ден след ден.

 

Расти в Мир и Любов,

за Живота да си готов.

Да си жив и здрав за нас,

за мама, тати, бати и аз.

 

              С обич и далечни целувки

              от баба Бужа, 7.04.2010г.,

                                Мадрид

© Божидарка Божинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??