Чувал ли си как се смее бебе
Как изчиства въздуха от прах
Как цветчета бели се разпукват
сред порой от звънък, звезден смях?
Там, в гърдите му пчела се блъска.
Гъделичка го. И се рои.
А на тебе ти се струва само,
че любов вали. И любов вали.
© Росица Младенова Все права защищены