В сърцето болката не спира,
макар че съм щастлива днес.
Нещастието ни отмина
и радостен е моят ден.
Не искам друго, мили Боже -
единствено със здраве ни дари.
Дано да спра да се тревожа
за идващите дни.
И в тази топла, мека есен
отново ни омайва птича песен.
Радост моя, когато си до мен,
животът е от слънце озарен.
© Наташа Биразова Все права защищены