14.11.2023 г., 22:00 ч.

Радост моя 

  Поезия
132 1 0

В сърцето болката не спира,

макар че съм щастлива днес.

Нещастието ни отмина

 и радостен е моят ден. 

 

Не искам друго, мили Боже -

единствено със здраве ни дари.

Дано да спра да се тревожа

за идващите дни.

 

И в тази топла, мека есен

отново ни омайва птича песен. 

Радост моя, когато си до мен,

животът е от слънце озарен.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??