Nov 14, 2023, 10:00 PM

Радост моя 

  Poetry
129 1 0

В сърцето болката не спира,

макар че съм щастлива днес.

Нещастието ни отмина

 и радостен е моят ден. 

 

Не искам друго, мили Боже -

единствено със здраве ни дари.

Дано да спра да се тревожа

за идващите дни.

 

И в тази топла, мека есен

отново ни омайва птича песен. 

Радост моя, когато си до мен,

животът е от слънце озарен.

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??