2 дек. 2010 г., 16:36

Радостта - заражда се отново 

  Поэзия » Другая
393 0 0

РАДОСТТА - ЗАРАЖДА СЕ ОТНОВО

 

В този свят, смразяващо освирепял,

сънувам  -  ставаме  добри.

Вятърът  ни  люшка  онемял,

телата  ни  -  повдигат  планини.

 

Разказват  се  легенди  -  дори

за чудесата на Стената на плача.

Обединени, днес сме братя и сестри.

Содом - Гомор са заличени от света.

 

Радостта  -  заражда  се  отново.

Планините... повдигат  се  -  сами.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??