Красива е музиката!
Красива е природата!
Пролетта променя света в цветове.
Есента застила пъстрите килими на живота.
Красиви са хората със своята усмивка.
Радост е когато дъждът се излива.
и образува красиви и прозрачни стени.
Погледът между капките е чудесен.
Светлината озарява денят желан.
Звездите красят нашето чувство на възхита.
Лятото стопля душите и изгаря злото.
И песните възпяват любовта и радостта.
Зимата приспива всички в бяла пелерина.
Чистотата на сърцето грее и обича.
Луната блести и пробива спомени мрачни.
Радвай се душа! Ликувай човече!
Че цялата красота Бог е сътворил
за твоята радост, за твоите чувства!
И твоята любов огрява пъстротата на света.
© Йонка Янкова Все права защищены