May 15, 2017, 8:03 AM

Радвай се душа 

  Poetry » Love, Free verse
279 1 11

Красива е музиката!

Красива е природата!

Пролетта променя света в цветове.

Есента застила пъстрите килими на живота.

Красиви са хората със своята усмивка.

Радост е когато дъждът се излива.

и образува красиви и прозрачни стени.

Погледът между капките е чудесен.

Светлината озарява денят желан.

Звездите красят нашето чувство на възхита.

Лятото стопля душите и изгаря злото.

И песните възпяват любовта и радостта.

Зимата приспива всички в бяла пелерина.

Чистотата на сърцето грее и обича.

Луната блести и пробива спомени мрачни.

Радвай се душа! Ликувай човече!

Че цялата красота Бог е сътворил

за твоята радост, за твоите чувства!

И твоята любов огрява пъстротата на света.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??