РАЙ
БЯЛА СВЕТЛИНА СЕ ПОНЕСЕ В НЕБЕСАТА
БЯЛА ПЕРЕЛИНА НИ ПОКРИ В НОЩТА
ДЕЦАТА НА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СЪДБАТА
РАЙ НЕВИЖДАН СЕ ОТКРИ ВЪВ ЧУДЕСАТА
БОГ ИЗЛЕЗЕ ДА ПОГЛЕДНЕ ДНЕС ЗЕМЯТА
МЪКИ ДА ОТКРИЕ В ДУШАТА
БЯЛА СВЕТЛИНА СЕ РАЗКРИ В ОЧИТЕ СЛЕПИ
СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА СВЯТ
БОГ ПРОСТИ НА ЗВЯРА В ГОРАТА
И ОТРЕЧЕ СМЪРТ ЕДНА
ДУХ ГОСПОДЕН СЪДИ В НЕБЕСАТА
ДУХ ОТ РАЙ ЕДИН СЕ ИЗДИГА ВЪВ ПРОСТОРА
ВЪВ ПРОСИЯ ЩЕ ИЗМОЛИМ ДНЕС ОТ БОГА
ПРОШКА И СВЕТЛА ТИШИНА В ДУШАТА.
© Елеонора Миладинова Все права защищены
но, мила Ели, не пиши с големи букви...
губи се красивият ти текст и чувството...
с обич и уважение.