Mar 30, 2008, 10:16 PM

рай 

  Poetry » Phylosophy
619 0 2

 

 

       РАЙ


БЯЛА СВЕТЛИНА СЕ ПОНЕСЕ В НЕБЕСАТА

БЯЛА ПЕРЕЛИНА НИ ПОКРИ В НОЩТА

ДЕЦАТА НА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СЪДБАТА


РАЙ НЕВИЖДАН СЕ ОТКРИ ВЪВ ЧУДЕСАТА

БОГ ИЗЛЕЗЕ ДА ПОГЛЕДНЕ ДНЕС ЗЕМЯТА

МЪКИ ДА ОТКРИЕ В ДУШАТА

БЯЛА СВЕТЛИНА СЕ РАЗКРИ В ОЧИТЕ СЛЕПИ

СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА СВЯТ


БОГ ПРОСТИ НА ЗВЯРА В ГОРАТА

И ОТРЕЧЕ СМЪРТ ЕДНА


ДУХ ГОСПОДЕН СЪДИ В НЕБЕСАТА

ДУХ ОТ РАЙ ЕДИН СЕ ИЗДИГА ВЪВ ПРОСТОРА

ВЪВ ПРОСИЯ ЩЕ ИЗМОЛИМ ДНЕС ОТ БОГА

ПРОШКА И СВЕТЛА ТИШИНА В ДУШАТА.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??