28 мар. 2018 г., 09:50

Ражда се антихриста 

  Поэзия
583 1 8

Притурила се Земята.

В мъки и болки се мята...

Оле, Боже! Горката!

Забременил я Сатана

със рожба страшна една

и тя сега се гърчи.

Да я роди се измъчи.

Гърчим се с нея и ние!

Дребни същества човешки!

Човешкото в нас отдавна линее!

За успехи отчитаме фатални грешки!

Скоро ще роди Земята!

Ужас настъпва за света на Светлината!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??