* * *
И Бог рече Адама:
- Време е да се плодите,
заведи Ева в храстите и... я целуни!
Не я изпускай, дръж и "юздите",
прекарайте няколко дни!...
- И... После?!...
- После... знаеш, нали?!...
Влиза Адам и вика от храстите:
- От тук насетне... какво?!!
- Ами сега, я... погали!
Ама... ти си бил... голямо дърво!...
О`кей - добре! Остваи!
(Започвай да правиш любов!...)
След миг Адам измушил глава,
Бог изкрещял неразбрано:
- Адаме, каво е това своеволие?!
- Не бе, Боже! Да питам само:
Какво е това... главоболие?!... :)
Посветено на всички красавици с... "постоянно главоболие" :)
* * *
© Валентин Желязков Все права защищены