24 may 2008, 22:39

Райска любов :))) 

  Poesía » De humor
851 0 11

* * *

 

И Бог рече Адама:

- Време е да се плодите,

заведи Ева в храстите и... я целуни!

Не я изпускай, дръж и "юздите",

прекарайте няколко дни!...

 

- И... После?!...

- После... знаеш, нали?!...

 

Влиза Адам и вика от храстите:

- От тук насетне... какво?!!

- Ами сега, я... погали!

Ама... ти си бил... голямо дърво!...

О`кей - добре! Остваи!

(Започвай да правиш любов!...)

След миг Адам измушил глава,

Бог изкрещял неразбрано:

- Адаме, каво е това своеволие?!

- Не бе, Боже! Да питам само:

Какво е това... главоболие?!... :)

 

Посветено на всички красавици с... "постоянно главоболие" :)

 

* * *

© Валентин Желязков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??