11 мар. 2012 г., 18:30

Ранни цветове 

  Поэзия » Другая
790 0 4

*  *  *

 

Ранни цветове, опърлени от късен сняг.

Душата ми тъгува оголяла,

че без плод наесен ще е пак,

когато всички плодове са дали.

 

Докога все доверчива рано ще цъфтя

и ще ме пърли безразличие?

Докога безплодна ще посрещам есента,

когато всъщност съм отдала всичко?

 

 

 

© Албена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??