11.03.2012 г., 18:30 ч.

Ранни цветове 

  Поезия » Друга
786 0 4

*  *  *

 

Ранни цветове, опърлени от късен сняг.

Душата ми тъгува оголяла,

че без плод наесен ще е пак,

когато всички плодове са дали.

 

Докога все доверчива рано ще цъфтя

и ще ме пърли безразличие?

Докога безплодна ще посрещам есента,

когато всъщност съм отдала всичко?

 

 

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??