21 янв. 2024 г., 15:30

Равин 

  Поэзия » Философская
240 0 0

Да бе душата взрив, та прославеното его да пострада

да беше сринал арогантното ни аз, с гръм и трясък страшен!

Предали себе си на грешния инат-живеем в собствен свят

откраднали от някой си лъжа-пазим я за истина ни свята!

 

Бленувани в лъжи надежди, разбираш че били са грешни

прокудените чувства и копнежи, губиш ти от своето си време!

Самозван равин е пошлия ни свят, и дал ни мъдрост и кураж

а вечно крил е думите от нас-И НЯМА ВРЪЩАНЕ НА ЗАД...

© Найден Тихомиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??