Нашият любилей
30 години семеен живот
Извървяхме пътеки трънливи и стръмни,
но държахме се здраво - мойта в твойта ръка!
И във бездни пропадахме хладни и тъмни,
но открихме пред нас Твоя път - Светлина!
Той, животът, научи ни как да обичаме,
да разпалваме огъня в наш'те плахи сърца!
Как по цветни поляни щастливи да тичаме!
Да открием най-верния път: - Към дома!
Любовта на децата си с пълни шепи раздаваме,
все ги учим да бъдат търпеливи, добри!
И да знаят в живота, че това получаваме,
дето с радост за другите отделиме сами!
Пак поглеждам косите ни, посребрени от времето,
как чертаят годините своите нишки по тях!
И усещам душите ни на живота на стремето
как препускат към бъдното устремени, без страх!!!
28.02.2011г.
© Валентина Харизанова Все права защищены
Щастие и за теб!!!