8 апр. 2014 г., 20:44

Равносметка 

  Поэзия
271 0 1

РАВНОСМЕТКА

 

В мига, във който тръгна си от този свят,

за нищо  аз  не  ще  да  съжалявам.

Щастлива  ме  направи  любовта

и с радост всичко тук за вас оставям.

 

С обич дариха ме приятели верни.

Ценен  е  животът, който живея.

В усмивките на погледите - детски

Венера откри ме отново влюбена.

 

В борбата и в бурята - калих се.

Да оцелее исках доброто във света.

Сила и кураж ми даваха децата -

на бъдеща България... и на света.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??