30 дек. 2019 г., 09:39

Равносметка 

  Поэзия » Строгие формы
570 1 4

Поредната година си отиде,
измършавя от липси календара.
Видях , каквото има да се види,
поредната година си отиде.

Остана в шепа стихове обида
и рана заздравяла, болка стара.
Поредната година си отиде,
измършавя от липси календара...

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??