30.12.2019 г., 9:39 ч.

Равносметка 

  Поезия » Строги форми
468 1 4

Поредната година си отиде,
измършавя от липси календара.
Видях , каквото има да се види,
поредната година си отиде.

Остана в шепа стихове обида
и рана заздравяла, болка стара.
Поредната година си отиде,
измършавя от липси календара...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??