5 сент. 2007 г., 23:05

Равносметка 

  Поэзия
571 0 8
Натрошавам на парчета миналия ден
и издухвам празните минути.
И остава на дланта ми песенен рефрен.
И остават две сълзи барутни.

Песента не я дослушах. Не избухнах в плач.
А го зная. Трябваше да стане.
Лази вече по гърба ми равнодушен здрач,
а в ума ми - тежко разкаяние.
 

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??