Не се молете за палати и пари.
Молете се да са живи и здрави близките ви хора.
В гроба нищо не отнасяме нали?!
Тогава за власт и за имоти защо се молим?
Не се молете в играта да ви провърви.
Молете се в опасност някой да оцелее.
Нима ако пари загубиш ще боли
повече,ако за ближния ти утре слънцето не изгрее.
Не са ми нужни накити и власт.
Пари и къщи,не не ви ги искам.
Единственото желая в този час
любимите си в прегръдка да притискам.
С присмех може някой да се отнесе,
но не ми пука,аз ще съм щастлива.
След себе си оставяме,не ще да отнесем
и важното е днеска,че ни има.
© Теодора Цонева Все права защищены