13 сент. 2008 г., 18:45

Раят на света 

  Поэзия » Любовная
535 0 1
Родени за любов сме, зная,
за романтика и много красота
и когато спя, в розова омая плува моята душа...
Обичам слънцето да гали закачливо
моите очи и нека вятър див да брули
безмилостно хорските лъжи!
Обичам твоите ръце,
горещи да търсят пулса ми в нощта,
а устните и моите, и твоите
да разпалват пак жарта...
Сърцата ни - две нежни птици,
ще се греят от огъня на любовта
и през деня, и през нощта.
Любовта е горска фея, донесла рая на света!

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Раят не е място, раят е мигът, в който усещаме, че сме част от нещо истинско. (собствено мнение) Поздрав! Пожелавам ти да усетиш този миг!
Предложения
: ??:??