5 окт. 2008 г., 12:23

***(раз... иии...) 

  Поэзия
631 0 18

 

луната вече е луда и цветна
вечерницата е зорница
и пак е точно там  
където и да е
в златнозелените стъпки на изгрева
музиката чуваш ли
танцувай
не зная как
завъртане на ляво и на пръсти
лесно е
избери си усмивка със звънче
за начало
трябва да има основен звук иии...
раз... иии...
по дяволите стъпките
танцувай!

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??