Разбиеш ли сърцето на жена,
(навярно вече си разбивал…)
ще потрепне във очите ù една
сълза, която ще остави диря…
Ще заболят звездите ù дори,
луната няма вече да танцува.
Дните ù ще бъдат просто дни
(от тези, дето никой не сънува).
И тя ще бъде тъжна, но добра,
всеки спомен нежно ще целува…
и ще те обича, защото е жена,
която знае, че всъщност се сбогува.
© Сияна Георгиева Все права защищены
която знае, че всъщност се сбогува"
Много вярно...