29 mar 2012, 20:11

Разбиеш ли сърцето на жена 

  Poesía
642 0 6


Разбиеш ли сърцето на жена,

(навярно вече си разбивал…)

ще потрепне във очите ù една

сълза, която ще остави диря…

 

Ще заболят звездите ù дори,

луната няма вече да танцува.

Дните ù ще бъдат просто дни

(от тези, дето никой не сънува).

 

 

И тя ще бъде тъжна, но добра,

 всеки спомен нежно ще целува…

 и ще те обича, защото е жена,

 която знае, че всъщност се сбогува.

 

 




© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??