29 июл. 2009 г., 17:23

Разбих всяка възможност 

  Поэзия » Белые стихи
1090 0 3

Преди аз разбирах

защо ми тежи.

Преди аз си мислех,

че не ме боли.

Преди аз се лъжех,

че сте добри.

Преди аз плачех

от всички зли.

 

Днес аз научих – порасни.

Днес спрях да мисля за утре.

Вече не сте ми потребни.

Вече разбрах, без смисъл е...

 

и утрото, и тъгата.

Ранена душата...

е само брътвеж.

Избягах веднъж!

 

Научих цената,

платих самотата.

Разбрах аз сега,

ще бъде така.

 

Утре ще мисля.

Днес ще скърбя.

Пък животът

е тъй кратка мечта.

Изживях отдавна

всяка сълза.

 

Смеха си ще дам

на грешната сган.

Пораснах си аз.

Късам със вас...

© Юлия Работова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??