18 апр. 2007 г., 09:50

Разбити илюзии 

  Поэзия
575 0 0
Разбити илюзии

 

Когато повее вятър,

за мене си спомни.

Когато усетиш аромат на цветя,

към сърцето погледни и ме виж.

 

Но когато усетиш топъл бриз,

не ще обичаш ме вече.

А видиш ли листа от рози,

туй парченцата от моето сърце са.

 

И щом дойде вечер,

погледни небето

и видиш ли звезда ярка,

това е моята душа малка.

© Benifios Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??