18.04.2007 г., 9:50 ч.

Разбити илюзии 

  Поезия
573 0 0
Разбити илюзии

 

Когато повее вятър,

за мене си спомни.

Когато усетиш аромат на цветя,

към сърцето погледни и ме виж.

 

Но когато усетиш топъл бриз,

не ще обичаш ме вече.

А видиш ли листа от рози,

туй парченцата от моето сърце са.

 

И щом дойде вечер,

погледни небето

и видиш ли звезда ярка,

това е моята душа малка.

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??