Пурпурните залези ми липсват,
липсват ми летните дни,
но само студеният есенен вятър
носеше прах от моите мечти.
Мечтите бяха по-горещи от ада,
мечтите бяха от нестихваща страст.
Мечтите бяха, но вече не са,
гибел за тях беше твоята власт!
© Габриела Все права защищены
Ники