12 янв. 2014 г., 19:01  

Разбито сърце 

  Поэзия » Любовная
432 0 0

Едно момче сърцето ми разби,
то наранено сега за него скърби.
Аз обичах го, но той от мен си тръгна,
не ми позволи дори да го прегърна.
Нарани ме той жестоко,
 но споменът за него ще живее в мен дълбоко.

Да бъда отново с него е невъзможно, знам,
но сърцето ми е при него, добре му е там.
Той моите мисли покори,
обичам го повече от себе си дори.
Леда в сърцето му няма как да разтопя,
с това ще трябва да се примиря.

Едно момче с очи красиви и ясни,
той с лъжите си сърцето ми плени.
От него моята любов аз не скрих, 
сърцето си му подарих.
Той в пепел любовта ми превърна
и никога повече при мен не се върна.

© Симона Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??