20 янв. 2009 г., 17:39

Раздвоение 

  Поэзия » Любовная
688 0 8
Неразгадаема е твойта същност -
една си вътрешно, а друга си отвън.
И едновременно и Ангела и Дявола си всъщност,
реална си, но сякаш си и сън.

Ти искрена си, но обвита си в тайни,
да разгадая искам твоята душа,
но в нея има пътища незнайни,
обвити в пълна тъмнина.

И чиста, и порочна че си сякаш,
обичана и мразена от мен.
Фалшива през деня, а Истинска в мрака,
добра и зла си всеки ден!

© Стефан Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??