Р А З Д В О Е Н И Е
Не виждам огромен,някакъв смисъл,
толкова нахъсано да продължавам,да пиша.
"Да,ама не",замислено,си понякога викам
и продължават да се нижат моите четиристишия...
Съзнавам,че много тежко съм болен,
със симптоми на системна,коварна амнезия,
чиито бели петна постоянно,горещо ме молят,
да не преставам,да ги лекувам с поезия.
Може все пак нещо да стане,
може някой да вземе,че да разбере
моята агресия в пристъп на отчаяние
към простичките въпроси Защо,Кога,Как и Накъде...?...
30.06.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены