29 апр. 2010 г., 21:06

Раздяла 

  Поэзия
817 0 2

Думите сякаш изчезнаха,

смисъл и израз загубиха,

безмълвно студена останах

на твоята сянка в безкрая.

 

Есенен листопад затрупа

дири и усмивки скръбни

в тъмните дебри погребани

на душата ми, самотната.

 

Нечий писък злокобен и тъжен

дните ми пусти преряза,

болка безмерна ме стигна

и в смъртен унес ме унесе.

 

Морна душата в мрачен покой

за утеха смъртта възжелава,

но в миг проблясва мисъл една - 

без тебе как се умира.

© Айше Рубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??