7 сент. 2011 г., 15:33

Раздяла... 

  Поэзия » Любовная
452 0 2

РАЗДЯЛА...

Майска вечер ме  прегръща
с топли  влюбени ръце…
С нежни вопли ù отвръща
мойто влюбено сърце…

Рой звезди блестят  в небето.
Пълната луна блести.
Плачат струните в сърцето…
Мила моя, где си ти!?

Аз съм сам… А теб те няма!
В тази нощ не си до мен.
Страдам от любов голяма,
щом от теб съм разделен…

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??